Pulberea de Lucuma este obtinuta din fructul cu acelasi nume ce creste in zonele subtropicale ale Americii de Sud. Fructele sunt uscate la temperaturi scazute, pentru a-si conserva toate ingredientele cu calitati unice, si apoi macinate sub forma unei pulberi extrem de fine.
Indulcitor natural cu indice glicemic scazut, pulberea de Lucuma reprezinta aroma nationala a inghetatei din Peru. Este un inlocuitor foarte bun pentru zahar, aroma sa deosebita fiind o combinatie interesanta intre gustul siropului de artar si cel de caramel.
Lucuma este o foarte buna sursa de vitamine si minerale avand aceeasi cantitate de calciu precum un pahar de lapte de vaca, precum si cantitati semnificative de betacaroten (substanta puternic anticancerigena), fier, zinc, vitamina C, vitamina B3 (niacina), precum si fibre.
Beneficii:
- Indulcitor natural cu indice glicemic scazut - alternativa sanatoasa la zaharul alb rafinat;
- Creste nivelul de energie al organismului;
- Reduce inflamatiile din corp;
- Poate contribui la reglarea glicemiei;
- Ajuta la combaterea imbolnavirilor si la intarzierea procesului de imbatranire, fiind considerat un aliment antiageing;
- Stimuleaza regenerarea pielii;
- Sustine sanatatea sistemului cardiovascular, deoarece poate duce la scaderea tensiunii;
- Contribuie la prevenirea anemiei, fiind benefica femeilor la menstruatie si sportivilor;
- Creste masa musculara si ajuta la recuperarea muschilor dupa efort;
Ingrediente: 100% pulbere din fructe de Lucuma (Pouteria lucuma)*.
*Ingredient provenit din agricultura ecologica.
Mod de utilizare: Pulberea de Lucuma este un deliciu, adaugata la orice desert, inghetata, iaurt, smoothie-uri, ciocolata.
Forma de prezentare: Pachet cu 250g