Maca este o radacina a unei plante din Peru. Exista 3 tipuri de maca: maca galbena (cea mai raspandita), maca rosie, si maca neagra. Miezul la toate este la fel, doar culoarea la coaja difera, stiindu-se ca tot ce are coaja mai inchisa la culoare are mai multi polifenoli.
Pulberea de maca este folosita ca si adaptogen, in situatii de stres, la fel ca si ginseng-ul. Pulberea de maca contine cantitati insemnate de vitamine si minerale, enzime, si amino acizi. Tot in pulberea de maca vom regasi o forma de calciu extrem de asimilabila de organismul uman. Vitamina B12 este de asemenea prezenta in pulberea de Maca. Sprijina si fertilitatea, atat la barbati cat si la femei.
Ingrediente: 100% radacina de maca neagra*
*din agricultura ecologica
Mod de utilizare: puteti adauga pulberea de maca in apa, lapte, cereale la micul dejun, in prajituri, smoothies, iaurt.
Forma de prezentare: 100g