Marchesato
(12)Sorteaza:
Afisare 12 din 12 rezultate
- Faina de seminte de canepa ofera un gust excelent, aromat, de nuci. Se recomanda a se folosi in amestec cu alte fainuri.
- Faina de linte rosie fara gluten, potrivita pentru prepararea pastelor/taiteilor sau a supelor creme de linte rosie.
- Faina de mazare verde, potrivita pentru prepararea pastelor/taiteilor fara gluten, sau a supelor creme de mazare.
- Paste bio, vegane fara gluten, fabricate de maestri italieni pentru garantia calitatii si a gustului desavarsit. Timpul de fierbere este de 7 minute.
- Paste bio, vegane, fara gluten, fabricate de maestri italieni pentru garantia calitatii si a gustului desavarsit. Timpul de fierbere este de 7 minute.
- Un mix de fainuri cu amarant, teff si quinoa, ideal pentru blaturi de pizza, produse de patiserie sau paine fara gluten. Produsul este certificat ecologic
- Paste bio, vegane, fara gluten, fabricate de maestri italieni pentru garantia calitatii si a gustului desavarsit. Timpul de fierbere este de 9 minute.
- Paste bio, vegane, fara gluten, fabricate de maestri italieni pentru garantia calitatii si a gustului desavarsit.
- O faina ideala pentru o mamaliga delicioasa, cu trufe de vara. Timpul de fierbere este de 4 minute.
- Paste bio, vegane, fara gluten, fabricate de maestri italieni pentru garantia calitatii si a gustului desavarsit. Timpul de fierbere este de 7 minute.
- Paste bio, vegane, fara gluten, fabricate de maestri italieni pentru garantia calitatii si a gustului desavarsit. Timpul de fierbere este de 8 minute.
- Paste bio, vegane fara gluten, fabricate de maestri italieni pentru garantia calitatii si a gustului desavarsit. Timpul de fierbere este de 9 minute.