Miezul din boabe de cacao (cacao nibs) bio si fairtrade Iswari este fabricat din cacao pura si creola provenita din Peru.
Gustul amar al miezului de cacao propune acest produs ca fiind ideal pentru utilizarea in diverse retete de prajituri, deserturi si smoothie-uri, cu multe beneficii precum cresterea energiei si a vitalitatii, prevenirea problemelor cardiovasculare, neutralizarea radicalilor liberi, prevenirea imbatranirii premature si reglarea starii de spirit.
Este un produs sanatos, delicios si bogat in substante nutritive. Poate fi consumat in mod direct de catre cei carora le place gustul usor amar specific miezului de cacao sau folosit ca si topping sau ingredient in diverse retete culinare.
Textura crocanta a miezului de cacao il face ideal pentru adaugarea alaturi de cereale sub forma de terci, muesli, diverse deserturi si multe alte preparate alimentare.
Beneficii:
- Contine totodata un numar mare de antioxidanti.
- Serotonina si anandamide - Sunt compusi naturali responsabili pentru starea de bine.
- Inhibatorii de monoaminooxidiaza (IMAO) - Imbunatatesc starea de spirit, permitand serotoninei si dopaminei sa ramana in fluxul sangvin.
- Triptofan - Este un relaxant care imbunatateste calitatea somnului.
Mod de consum: Se recomanda consumul zilnic al unei cantitati de aproximativ 15g de miez de cacao, echivalentul unei lingurite.
Forma de prezentare: 125g.