Pizza Crust Mix 500g este un amestec de faina pentru blat de pizza, suficient pentru 3 pizza de dimensiuni normale. Poate fi preparat fara alte accesorii suplimentare sau de asemenea poate fi malaxat si la masina de paine.
Este foarte simplu de preparat, trebuie doar sa agaugati apa, sa fie intins si pizza este gata de preparat! Ceea ce va trebuie pentru o pizza Margherita sunt ingredientele de baza (mozzarella si sos de rosii). Puteti de asemenea folosi sunca, salam, ardei, ceapa, masline, ciuperci sau orice alt ingredient care este pe placul dumneavoastra.
Acum iti poti surprinde invitatii cu o pizza cu blat pufos la interior dar crocant in exterior, pregatit la fel ca la marile restaurante.
Ingrediente: Faina de grau, buttermilk(zara), sare de mare, zahar brun de trestie de zahar, agenti de afanare: (difosfat disodic, bicarbonat de sodiu,amidon din cartofi), drojdie (saccharomyces cerevisiae), emulsificator :monostearat de sorbitan), malt de orz, condimente. Contine: gluten, lapte.
Mod de utilizare: Pentru un pachet de Pizza Mix aveti nevoie de 260g apa calduta si 25g de ulei de masline.
1. Combina mixul cu apa calduta si uleiul intr-un bol mare, amestecati si framantati pana ce aluatul devine moale si suplu; Trebuie sa fie moale, dar nu lipicios; Mai poti adauga o lingura sau doua de apa daca aluatul este prea uscat;
2. Imparte aluatul in cate bile (paline) egale doresti;
3. Pune acele bile de aluat intr-un bol, le ungi cu ulei si lasa-le 10-15 min;
4. Intinde aluatul si pune-l la cuptor imediat pentru o pizza cu blat subtire. Iar pentru blat gros si pufos, o poti lasa la crescut 30 de minute inainte de a pune ingredientele peste;
5. Incingeti cuptorul la 220°C apoi poti lasa pizza 8-10 minute.
Forma de prezentare: 500g