Dieta si nutritie

Mix pentru clatite si vafe bio cu zmeura si sfecla rosie, 400g, Iswari

Brand: ISWARI

Produsul este indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu exista in stocul furnizorului.

Descriere si prospect: Mix pentru clatite si vafe bio cu zmeura si sfecla rosie, 400g, Iswari

652382394

Mixul pentru clatite si vafe bio cu zmeura si sfecla rosie de la Iswari este un amestec gata preparat, pe care vei dori sa-l ai la indemana de fiecare data cand vrei sa gatesti rapid si usor clatite sau vafe.

Acesta reprezinta o combinatie echilibrata de ingrediente nutritive, nu are zaharuri adaugate, are o aroma delicata si este foarte versatil.

Printr-o combinatie echilibrata de ingrediente, am creat un produs indulcit in mod natural cu pulbere de sfecla si cu irezistibile bucati mici de zmeura.

Este un produs care contine zaharuri doar in mod natural, este bogat in fibre, mangan, fosfor si reprezinta o sursa importanta de fier si zinc.

Faina integrala de ovaz este pur si simplu rezultatul macinarii fulgilor de ovaz intregi. Aceasta cereala este fara gluten in mod natural, are un continut ridicat de fibre, constituie o sursa excelenta de proteine si contine numeroase minerale precum magneziu, fier si fosfor.

Ovazul este un aliat excelent in mentinerea satietatii, controlul nivelului de colesterol si zahar din sange.

Hrisca macinata ofera amestecului un continut relevant de proteine, carbohidrati complecsi si fibre. In combinatie cu fulgii de ovaz si orezul brun, aceasta pseudocereala contribuie la senzatia de satietate si ofera consistenta clatitelor si vafelor.

Migdalele macinate ofera preparatului un gust distinct si placut. Datorita grasimilor nesaturate pe care le contin si atunci cand sunt introduse in alimente in locul grasimilor saturate (prezente mai ales în produsele de origine animala), contribuie la mentinerea nivelurilor normale de colesterol in sange.

Faina de orez brun este un substitut excelent pentru faina de grau rafinata, nu numai pentru ca este in mod natural fara gluten, ci si pentru functionalitatea si versatilitatea sa. Aceasta faina de orez face preparatul mai usor digerabil si contribuie in acelasi timp la o densitate nutritionala mai mare.

Sfecla sub forma de pulbere este vedeta acestui amestec, nu doar pentru aportul sau de substante nutritive si zaharurile prezente in mod natural, ci si pentru culoarea si aroma inconfundabila pe care reuseste sa le dea acestor clatite/vafe. Stim ca nu toata lumea este un fan al aromei sale caracteristice, dar stim si ca ceva special si convingator apare atunci cand sfecla rosie se armonizeaza cu aciditatea si aroma irezistibila a bucatilor de zmeura.

Lucuma este un fruct originar din America de Sud, perfect pentru a adauga textura cremoasa si dulceata clatitelor si vafelor.

Bucatile de zmeura liofilizata sunt si ele vedetele acestui amestec deoarece completeaza aroma sfeclei atat de bine incat ar fi de neconceput sa nu o includem. Aceste bucatele de zmeura isi pastreaza toata culoarea si aroma in mod absolut minunat atunci cand se disperseaza si se gatesc in aluatul de clatite/vafe.

Amidonul de tapioca si praful de copt sunt ingrediente cu scop functional in acest amestec si care sustin usurinta de preparare, oferind totodata structura, consistenta, capacitate de dospire si sporind aroma naturala a cerealelor integrale.

Beneficii:

  • Pentru controlul greutatii si glicemiei- Continutul ridicat de fibre contribuie la digestia normala si creste senzatia de satietate, evitand astfel consumul excesiv de calorii pe tot parcursul zilei. In acelasi timp, fibrele pot incetini si absorbtia zaharului, ajutand astfel la controlul zaharului din sange.
  • Pentru sanatatea intestinala- Continutul ridicat de fibre contribuie la tranzitul normal si la functia intestinala, ajutand astfel la mentinerea unui intestin sanatos.
  • Pentru sistemul cardiovascular- Fibrele prezente in amestec, in combinatie cu aportul de grasimi nesaturate, contribuie la mentinerea nivelurilor normale de colesterol din sange, un factor esential pentru sanatatea sistemului cardiovascular.

Mod de consum:

Prepararea caltitelor: Pentru a prepara o clatita se adauga 2 linguri din acest amestec.

Pasul 1: Se amesteca mixul pentru clatite si vafe cu bautura vegetala sau apa intr-un raport de 1:1.

Pasul 2: Se omogenizeaza continutul pana devine gros si cremos.

Pasul 3: Se gateste intr-o tigaie la foc mediu, timp de 3-4 minute. Se intoarce clatita pe cealalta parte la jumatatea timpului, in momentul in care se formeaza bule pe suprafata si baza este aurie.

Prepararea vafelor: Pentru a prepara o vafa se adauga 4 linguri din acest amestec.

Pasul 1: Se amesteca mixul pentru clatite si vafe cu bautura vegetala sau apa intr-un raport de 1:1.

Pasul 2: Se omogenizeaza continutul pana devine gros si cremos.

Pasul 3: Se pune aluatul in aparatul de vafe si se gateste conform instructiunilor sale.

Clatitele si vafele gata preparate se servesc cu toppingurile dorite: fructe proaspete, unturi tartinabile, gemuri, nuci, alune.

Forma de prezentare: 400g.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.