Spune arriverderci oului, parmezanului si speck-ului deoarece sosul tau carbonara vegan te va surpinde si convinge, fara ingredinete de origine animala. Datorita cajului si fulgilor de drojdie sosul vegan are un gust tipic de branzeturi fiind natural si delicios. Sosul nu este gata doar in cateva minute ci este si usor de pregatit mai avand nevoie doar de 250ml de apa si de 50ml de crema de gatit. Se poate folosi pentru pregatirea diferitor tipuri de paste sau a altor dish-uri vegane. Produsul este bio, vegan si fara gluten.
Ingrediente: amidon de porumb, faina de caju,sare, 5% ciuperci Shitake afumate, fulgi de drojdie, ceapa, usturoi, praf de suc de lamaie (mlatodextrina, praf de suc de lamaie), rondele de arpagic, piper negru. Provin din agricultura ecologica.
Mod de utilizare:
1. Turnati continutul plicului intr-o oala adaugati 250ml apa si 50ml de smantana vegana intr-o oala, amestecati cu un tel si puneti la fierbere.
2. Amestecati in continuare si lasati sa fiarba la foc mediu spre mare pana cand sosul incepe sa se ingroase.
3. Se serveste cu spaghetti si ca inlocuitor de parmezan se recomada utilizarea toping-ului Biovegan.
Precautii: Urme de alergeni: fructe cu coaja lemnoasa, lupin, mustar, telina, caju.
Forma de prezentare: 27g