Aparat de aerosoli Dr.Frei Turbo Mini ofera un Tratament medical eficient.
Forma de prezentare:
Aparat de aerosoli Dr.Frei Turbo Mini are Nebulizare prin compresor.
Accesorii:
Masca faciala pentru adulţi şi copii, piesa de gura, piesa nazala şi filtre de rezerva.
Posibilitatea de a nebuliza medicamente antibacteriene si hormonale.
Dimensiunea particulelor:
3,00 µm.
Viteza de pulverizare, ml/min:
0,3±0,05 ml/min.
Capacitate recipient pentru substanţe medicamentoase:
2 – 10 ml.
Periodicitatea utilizarii:
30 de minute – ON/30 de minute – OFF.
Design compact. Nivel redus de zgomot ~ 55 dB. Uşor şi igienic in funcţionare.
Dimensiuni: 167×106×164 mm.
Greutate:
1300 g.
Fabricat in:
Italia.
Termen de garanţie:
2 ani.
Se foloseşte in caz de: boli respiratorii acute, boli pulmonare obstructive, procese inflamatorii cronice ale cailor respiratorii, cum ar fi bronşita cronica, astmul bronşic (inclusiv cazuri cronice şi instabile, precum şi acutizarea astmului bronşic), faringita cronica, infecţii ale cailor respiratorii, dereglarea calitaţii secreţiilor şi secretia in bronhii, diverse tipuri de tuse.
Eficienta aparatului este bazata pe insasi procesul de nebulizare in care, particolele medicinale se nebulizeaza pana la dimensiuni foarte mici, mai mici decat vaporii de apa, si se inhaleaza cu usurinta, nimerind astfel pe toate suprafetele afectate.
Un nebulizator in familie, va fi de folos atat pentru profilaxie cat si pentru tratamentul activ a bolilor respiratorii.
Terapia cu aerosoli este o modalitate revolutionara de tratare a multor conditii, inclusiv boli obstructive ale cailor respiratorii.
Aceasta forma de tratament implica introducerea medicamentelor in caile respiratorii inferioare prin intermediul aerosolilor, pentru a se obtine un efect topic sau sistemic.
Cel mai mare avantaj al acestei terapii este ca utilizeaza doze mai mici de substante medicamentoase iar efectele adverse sistemice sunt reduse, in tip ce raspunsul la tratament este unul rapid.
Dimensiunea particulelor este foarte importanta intrucat admnistrarea medicamentelor depinde de aceasta intr-o mare masura.
In timp ce o persoana respira, aerosolii patrund prin gura, trahee, bronhii care se ramifica in pasaje respiratorii mai mici numite bronhiole ce contin la randul lor mici saculeti cu aer (alveole).
Cel mai des, in cadrul terapiei cu aerosoli sunt folosite bronhodilatatoarele care au rolul de a relaxa caile respiratorii, astfel incat acestea sa devina mai spatioase, iar respiratia sa fie mai usoara. Cele mai multe tratamente cu aerosoli dureaza aproximativ 10 minute si este indicat sa se repete de 3-4 ori pe zi.