Indulcitor natural (nerafinat), obtinut din mugurii florali ai palmierului de cocos (Cocos Nucifera), lipsit de aroma de nuca de cocos si caracterizat printr-o usoara nota de caramel. Acesta se metabolizeaza lent, nu creste glicemia brusc si nu se depune sub forma de grasimi.
Beneficii:
- Fara adaosuri artificiale nedorite;
Are un indice glicemic mai mic (intre 35-54) fata de zaharul clasic, fiind o alternativa sanatoasa la acesta.
- Tara de origine: Indonezia.
Ingrediente: Nectar granulat din flori de cocos.
Valori nutritionale: Valoare energetica 420kJ/1764 kcal, grasimi: 19,3g - din care acizi grasi: 12,6g, glucide: 61,2g - din care zaharuri 22,9g, proteine: 6,9g, sare: 0,57g.
Mod de utilizare: Poate fi folosit ca inlocuitor 1 la 1 pentru zaharul alb sau brun. Este o metoda de indulcire naturala pentru produse de patiserie, deserturi sau bauturi.
Precautii: Ambalat intr-o unitate unde se proceseaza soia, nuci, fructe cu coaja lemnoasa si fainuri care contin gluten. A se depozita la loc uscat si racoros.
Forma de prezentare: 200g