Orez integral cu o coaja exterioara rosie ce are un gust de nuca si o textura usor elastica la mestecat.
Beneficii:
- Bogat in vitamine si minerale.
- Asigura un aport ridicat de fibre.
- Contribuie la scaderea nivelului colesterolului datorita ingredientului activ monacolin K.
- Este un excelent antioxidant.
- Previne bolile cardiovasculare.
- Mentine sanatatea vaselor de sange.
- Intareste sistemul imunitar.
Ingrediente active: monacolin K
Compozitie: Bogat in vitamine (B1, B2, B6, E), minerale (magneziu, zinc, fier, mangan), fibre, lignani.
Mod de consum:
- Se consuma fiert in piureuri, salate, budinci, supe sau alte mancaruri inlocuind orezul integral sau negru.
- In timpul fierberii, apa devine rosie, la fel ca toate legumele care fierb langa acest tip de orez.
Avertizari:
- Datorita structurii sale rigide, chiar si dupa fierbere, exista risc crescut de inec daca orezul nu este pasat foarte fin la blender.
- Pentru a evita orice neplaceri este indicat sa cereti parerea medicului pediatru si, ca in cazul oricarui aliment nou introdus in alimentatie, sa respectati regula celor 4 zile.
Forma de prezentare: Punga 500g