Pastele sunt obtinute dintr-un aluat special de grau moale si grau dur, fiind create pentru a face cat mai usor trecerea de la pastele foarte mici si moi la cele de dimensiuni putin mai mari, astfel incat sa incurajeze masticatia.
Proprietati:
- Produsul este obtinut din faini selectionate si bine controlate, din grau cultivat dupa regulile Oasi Plasmon, in cele mai bune conditii si pe terenuri selectionate, departe de sursele de poluare.
- Cerealele sunt pastrate fara utilizarea niciunui pesticid dupa recoltare lor.
- Pastele sunt recomandate pe perioada diversificarii, pentru a incuraja masticatia; sunt imbogatite cu calciu, fier si vitamine esentiale pentru o crestere echilibrata; sunt usor de digerat datorita fainii de grau diastazica, fiind supuse unui proces tehnologic special.
Compozitie: Faina de grau (49,7%), grau dur (49.8%), minerale (calciu, fier), vitamine (B1, B2, B6, PP). Contin gluten. Pot contine urme de lupin, lapte si oua.
Mod de preparare:
- Se fierb cu 500 ml de apa, se toarna 2/3 linguri de paste Plasmon, se lasa la fiert circa 5 minute si apoi se scurg, adaugand alte ingrediente de (de exemplu: sos de rosii, carne, branza, ulei de masline).
- Se pastreaza la loc uscat si ferit de caldura. Dozele pot varia in functiu de varsta si apetitul copilului.
Forma de prezentare: Cutie cu 340g