Paste bio vegane fara gluten, fabricate de maestri italieni pentru garantia calitatii si a gustului desavarsit. Pastele din faina de mazare verde sunt bogate in proteine, fibre, minerale, vitamine si antioxidanti. Sunt potrivite pentru orice varsta, si in special pentru persoanele sensibile la gluten, mazarea fiind un aliment care nu contine gluten.
Gatirea unei retete cu pastele din faina de mazare este foarte usoara, iar culoarea verde inchis a acestora da sansa bucatarului sa prepare o mancare cu un aspect aparte. Pentru gustul deosebit, garanteaza Pasta Natura.
Pastele din faina de mazare sunt potrivite pentru sportivi si copii, care au nevoie de o sursa de energie sanatoasa, fara colesterol. Pastele din faina de mazare verde sunt prietenii intestinului: sunt usor de digerat, previn constipatia si au o buna capacitate probiotica, ajutand flora intestinala sa functioneze in parametri normali.
Fabricat in Italia intr-o cooperativa agricola. Produs certificat bio, Vegan Ok, fara gluten.
Ingrediente: 100% faina din mazare verde*.
*din agricultura ecologica
Mod de utilizare: Timp de fierbere: 4-5 minute.
Mod de prezentare: 250g.