Piperul are puternice proprietati antioxidante, stimuleaza arderile la nivelul depozitelor adipoase si activeaza metabolismul si este un excelent remediu pentru afectiunile respiratorii. Originar din India, piperul a influentat istoria omenirii. Folosit drept moneda, adus in dar zeilor, pentru beneficiile si proprietatile sale, in zilele noastre piperul este nelipsit din bucatarie.
Beneficii:
• Proprietati antioxidante puternice.
• Este un veritabil antibiotic natural.
• Stimuleaza secretiile gastrice si face mai usoara si mai rapida digestia alimentelor, prevenind dezvoltarea bacteriilor.
• Ajuta la decongestionarea si curatarea sinusurilor.
• Este bun si pentru dantura, combate cariile si amelioreaza durerile de dinti.
Mod de utilizare:
• Poate fi folosit intreg sau macinat, se utilizeaza pentru aromatizarea si condimentarea diverselor preparate culinare.
• Folosirea piperului in preparatele culinare are drept beneficiu secundar stimularea metabolismului si a digestiei.
Compozitie:
Amestec de varietati de piper si coriandru: piper alb, piper negru, piper rosu, piper verde, coriandru.
Forma de prezentare: 75 g.