Praf de copt bio excelent pentru prepararea dulciurilor fara gluten.
Beneficii:
- Produs garantat fara gluten, fara amidon de porumb si fara fosfati;
- Acest praf de copt este obtinut cu acid tartric natural provenit din inceputul procesului de vinificatie naturala;
- Produsele din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat la final sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten;
- Certificat LV-BIO-02 si AFDIAG: FR-011-146;
- Origine: Agricultura UE;
- Fara alergeni.
Ingrediente: Amidon de cartofi *, tartrat de potasiu (1), carbonati de sodiu
* ingrediente provenite din Agricultura Ecologica
(1) saruri de acid tartric natural din vinificare
Mod de utilizare: Incorporati praful de copt bio in acelasi timp cu faina. Doza de 10g din fiecare plic ajunge pentru 500 grame de faina. Se preteaza perfect pentru prajituri, cozonaci, biscuiti, gaufre si in general pentru preparate fara gluten expandate si cu textura lejera.
Precautii: A se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .
Forma de prezentare: 40g