Troscotul japonez este o specie de planta din familia troscoturilor, originara din sudul Asiei. Distributia sa actuala include, de asemenea, Europa si chiar unele zone din Polonia. A fost clasificata ca specie invaziva, adica o specie care poate ameninta in mod direct animalele salbatice endemice din zona. Troscotul japonez este cunoscut in primul rand pentru proprietatile sale medicinale, iar o concentratie ridicata a unui compus cunoscut sub numele de trans-resveratrol este responsabila pentru acestea.
Resveratrolul este un compus chimic organic din grupul polifenolilor. Acesta exista sub forma a doi izomeri, cis- si trans-, unde doar trans- prezinta importanta biologica pentru organismul nostru. In concentratii mai mari, acesta se gaseste in principal in knotweed japonez si in struguri - beneficiile pentru sanatate si avantajele consumului ocazional de vin rosu sunt cunoscute de mult timp.
Beneficii:
- Sustin buna functionare a sistemului cardiovascular.
- Poate avea efecte neuroprotectoare.
- Scade nivelul de glucoza si trigliceride din sange.
- Este un antioxidant natural (antioxidant).
- Contribuie la "reducerea" grasimii corporale.
Ingrediente: extract de radacina de troscot japonez (Polygonum cuspidatum Siebold & Zucc.) standardizat la 50% de trans-resveratrol; invelisul capsule (agent de incarcare: hidroxipropil metilceluloza).
Mod de utilizare: Consumati 1 portie (1 capsula) pe zi.
Forma de prezentare: 60 capsule.