Rigoni di Asiago
(13)Sorteaza:
Afisare 13 din 13 rezultate
- Nocciolata, crema BIO alba cu alune de padure - o explozie de gust cu un continut de 30% alune de padure.
- Fiind un produs 100% bio, cu ingrediente de cea mai buna calitate, Dulceata Bio de Piersici Rigoni di Asiago redefineste standardul in lumea deliciilor naturale. Fara adaos de zahar, arome artificiale sau coloranti, aceasta dulceata aduce in farfurie doar autenticitate si prospetime. Fara gluten.
- Dulceata din fructe de padure cu un cocktail de arome ce variaza de la acru la dulce, ideala in asociere cu ciocolata sau ca umplutura pentru biscuiti si tarte.
- Gem BIO de cirese - fara zahar. Delicios si din 100% fructe, gemul BIO de cirese e procesat delicat la temperatura camerei pentru a isi pastra nutrientii.
- Nocciolata, crema tartinabila BIO cu cacao si alune de padure cu lapte - fina si cremoasa imbina in mod armonios gustul de alune cu cacao.
- Dulceata este produsa din fructe organice de calitate superioara.
- Nocciolata, crema BIO cu cacao si alune de padure fara lapte - cu aroma intensa de ciocolata si fara lapte este o optiune excelenta pentru cei care iubesc ciocolata si urmeaza o dieta vegana sau au intoleranta la lactoza.
- Gem BIO de smochine - fara zahar. Delicios si din 100% fructe, gemul bio Rigoni e procesat delicat la temperatura camerei pentru a isi pastra nutrientii.
- Dulceata de caise, o delicatesa ideala in asociere cu ciocolata sau ca umplutura pentru biscuiti si tarte.
- Dulceata este produsa din fructe organice de calitate superioara.
- Cu un gust amar, delicios de acidulat, dulceata Bio de portocale amare de la Rigoni di Asiago este produsa cu portocale amare organice, culese manual in zona Etna, din Sicilia. Datorita variatiei caracteristice de temperatura din zona lor nativa, aceste fructe citrice dezvolta o pigmentare interna unica in lume. Arome: amar si delicios de acidulat.
- Natù Albicocche de la Rigoni di Asiago este o explozie de savoare intr-un borcan. Cu 60% caise proaspete, 35% piure de mere si indulcitor natural de eritritol, aceasta dulceata bio este pura si autentica. Fara gluten. Indulcitor de origine naturala. Fara gluten si bogata in fibre, aduce in fiecare lingura gustul veritabil al naturii. Gelificata cu maiestrie cu pectina si indulcita cu aroma subtila de stevie, aceasta dulceata este un deliciu sanatos si usor, perfect pentru cei care apreciaza gustul autentic al fructelor. Conservata in mod natural, trebuie pastrata la temperatura potrivita si savurata in zilele urmatoare pentru a profita de prospetimea si autenticitatea sa.
- Natù Frutti di Bosco este compusa in proportie de 95% din fructe, strict fara adaugarea de zahar. Experimenteaza gustul natural al fructelor de padure, fara indulcitori artificiali si conservanti.Produs organic. Fara Gluten. Indulcitor de origine naturala.