Sarea celtica este cunoscuta si sub numele de sare gri, datorita culorii sale care o diferentiaza de alte tipuri de sare cum sunt cele de Himalaya sau sarea obisnuita de mare.
Sarea celtica este o sare de mare care se extrage din Atlantic, in Franta, pe coastele Britaniei. Ea este extrasa prin metoda celtica, adica se folosesc pentru extragere si uscare exclusiv unelte de lemn, fara metal. Sarea este uscata in mod natural, la soare.
Fiind o sare nerafinata, regasim in ea toate cele 84 de oligoelemente prezente in apa de mare si in organismul nostru. Instructiuni de Utilizare:
Ingrediente: 100% sare de mare celtica fina neiodata.
Informatii nutritionale/100g:
Calciu............................0.227g
Magneziu.................0.442g
Mangan.......................0.390mg
Fier................................13.580mg
Zinc..............................0.07mg
Sodiu...........................33.723g
Potasiu.......................0.102g
Mod de utilizare: Utilizati sarea celtica fina la gatit sau pentru asezonarea preparatelor. Este perfecta pentru toate tipurile de retete, adaugand un gust bogat si natural.
Pentru bai relaxante, adaugati cateva linguri de sare in apa calda si bucurati-va de efectele sale terapeutice.
Atentionari: A se pastra cu ambalajul inchis intr-un loc uscat, intunecat si racoros.
Forma de prezentare: 500g.