Sarea Nigari mai este cunoscuta si sub denumirea de clorura de magneziu sau sare amara, aceasta avand rolul de a coagula proteina din laptele de soia si a forma astfel branza tofu. Aceasta se poate utiliza pentru dulceata sau creme, avand propietatea de a reactiona foarte repede la laptele de soia, in comparatie cu alte produse similare.
Beneficii:
- Produs natural de calitate superioara, derivat din sare de mare, neiradiat sau modificat genetic;
- Sustine sistemul nervos prin stimularea activitatii creierului si facilitarea transmiterii impulsurilor nervoase;
- Previne formarea radicalilor liberi si contribuie la curatarea arterelor;
- Tara de provenienta: Japonia.
Ingrediente: Sare Nigari.
Mod de folosire: Pentru a folosi acest produs mai usor, dizolvati 20g de sare in 20ml de apa pentru 1l de lapte de soia. Dupa ce adaugati sare in laptele de soia, este necesar sa amestecati foarte repede.
Precautii: A se pastra intr-un loc uscat si racoros. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici
Forma de prezentare: Borcan cu 200g