Scortisoara de Ceylon este provenita din culturi certificate ecologic si are puternice proprietati antioxidante.
Proprietati:
- Produsul este raw, vegan, neiradiat, fara OMG, fara lactoza, fara conservanti, fara grasimi, fara metale grele, indice glicemic scazut.
- Produs fara gluten, ambalat intr-o fabrica ce nu proceseaza gluten. Produsul respecta standardele riguroase de Agricultura Ecologica ale Uniunii Europene si nu a fost iradiat. Testat fizico-chimic impotriva pesticidelor, metalelor grele si substantelor contaminante. Are origine non-China.
- Intareste sistemul imunitar, scade pofta de dulce, fiind astfel de ajutor in curele de slabit, regleaza nivelul glicemiei, combate problemele dermatologice (acnee sau roseata), creste capacitatea de memorare si concentrare, previne infectiile, avand efect antibacterian si improspateaza respiratia.
Ingrediente:
- 100% scortisoara de Ceylon pudra raw* (Cinnamomum verum) (*agricultura ecologica).
- Valori nutritionale/100g: energie Kcal/KJ 247/1033, grasimi 1.2g din care saturate 0.35g din care nesaturate (trans) 0g, carbohidrati 80.6g din care zaharuri 2.17g, sare 0mg, fibre 53.1g, proteine 4g.
Mod de consum:
- Adaugati scortisoara in prajituri, placinte, budinci, torturi, checuri, cozonaci, deserturi si muesli. Are un gust delicios in smoothie, shake proteic, lapte vegetal, sucuri de fructe, in infuzii calde si reci.
- Dupa deschidere, pastrati produsul la temperatura camerei, in punga bine inchisa. Feriti produsul de umiditate si de razele directe ale soarelui.
Forma de prezentare: 100g