Susanul (Sesamum indicum) este una dintre cele mai vechi plante cultivate din lume, pretuita ca planta pentru ulei de cel putin 5000 de ani. Desi incepe sa-si recastige favoarea datorita inaltului continut de calciu si magneziu, putini stiu ca este de asemenea una dintre cele mai puternice alimente medicinale. Produsul nu este obtinut cu organisme modificate genetic.
Ingrediente: 100% seminte de susan* (*din culturi certificate ecologic).
Mod de utilizare: Se pun semintele de susan intr-un bol cu apa si se lasa cateva ore la hidratare, apoi se scurge apa si se pune in blender, cu 1 litru de apa curata. Se maruntesc la viteza mare, si la final se strecoara prin tifon sau o sita fina. Dupa strecurare, laptele de susan se pune din nou in blender si se mixeaza cu fructele sau indulcitorul ales. Laptele vegetal astfel obtinut se poate consuma ca atare sau cu cereale la micul dejun, se poate adauga in diverse bauturi, sau se poate folosi ca baza pentru piureuri, fulgi de ovaz, budinca din chia.
Precautii: A se pastra intr-un loc uscat si racoros.
Forma de prezentare: Punga cu 500g