Pentru a obtine sucul de catina, fructele proaspete se storc printr-o presa de struguri sau se dau printr-o sita inoxidabila. Sucul de catina se pastreaza mult timp la temperatura camerei, datorita peliculei care se formeaza la suprafata lui si care impiedica acrirea acestuia.
Fructele de catina se utilizeaza in hipo si avitaminoza, anemie, arterite, reumatism, arterioscleroza, diaree, infectii oculare, tuberculoza, Parkinson, urticarie, ulcer, hepatita cronica si epidemica, ciroza. De precizat ca ea poate fi folosita si concomitent cu administrarea de citostatice.
Ingrediente: Fructe de catina - Hippophae Fructus si propolis, Acid citric (E 330), Benzoat de sodiu (E 211), zahar, apa.
Mod de administrare: Se recomanda dilutia 1:6. Poate fi utilizat si ca atare 2 lingurite de produs, de 3 ori pe zi.
Recomandari: Pentru vitaminizanta, antiseptica, hepatoprotectoare, hipocolesterolemianta.
Forma de prezentare: 500ml