Siropurile sunt ingrediente ideale pentru prepararea bauturilor reci, a granitei, slushes-urilor, milkshake-urilor, aperitivelor, cocktailurilor si a bauturilor lungi capabile sa satisfaca dorinta si nevoia celor care vor sa adauge o nota de aroma in plus bauturii.
Ele au rolul de a aromatiza bauturile, dar si de a le indulci. In linia Plafar veti gasi, de asemenea, o gama larga de siropuri aromate create special pentru lumea cafelei.
Sunt inlocuitori excelenti ai zaharului care pot fi folositi nu numai pentru a indulci cafeaua sau ceaiul, dar si pentru a savura, de exemplu, un cappuccino de vanilie sau caramel, ori o cafea cu fistic.
Ingrediente: Apa; concentrat de fructe de padure (coacaze negre - Ribi nigri fructus, afine - Vaccinium myrtillus fructus, zmeura - Rubi idaei fructus, capsuni - Fragariae moschati fructus - min. 7%; concentrat mar - Malusi domesticae fructus - min. 7%; acidifianti: ac.
Mod de utilizare: Se recomanda dilutia 1:6. Poate fi utilizat si ca atare 2 lingurite de produs, de 3 ori pe zi.
Precautii: A se pastra la 10-25°C, la loc uscat, ferit de lumina directa a soarelui.
Forma de prezentare: 500ml