Fructele de maces sunt bogate in vitamina C, cu rol antioxidant, diuretic si imunostimulator, ajutand la combaterea afectiunilor asociate cu sezonul rece si accelerand vindecarea bolilor.
Contin, de asemenea, numerosi nutrienti ce contribuie la tonifierea, mineralizarea si vitaminizarea organismului, la protectia si mentinerea sanatatii tesuturilor, a inimii, a vaselor de sange, la reducerea nivelului de colesterol.
Alaturi de echinacea, ajuta la intarirea imunitatii si la reducerea proceselor inflamatorii. Siropul de macese si echinacea poate fi consumat zilnic, are un gust placut si racoritor si este adecvat pentru o alimentatie sanatoasa si echilibrata.
Ingrediente: Fructe de maces – Cynosbati Fructus si iarba de echinacea – Echinaceae Herba, Acid citric (E 330), Benzoat de sodiu (E 211), zahar, apa
Mod de utilizare: Diluat in apa (dilutie 1:6) sau consumat ca atare (2 lingurite de 3 ori pe zi).
Forma de prezentare: Sticla cu 500ml