Siropul de orez este obtinut prin hidrolizarea fainii de orez, utilizand enzime naturale, fara organisme modificate genetic. Este un sirop natural recomandat ca alternativa sanatoasa pentru indulcirea bauturilor si a deserturilor.
Proprietati:
- Contine zaharuri sanatoase.
- Un bun inlocuitor al zaharului rafinat.
- Nu cauzeaza fluctuatii bruste asupra nivelului de insulina, asa cum se intampla in cazul zaharului.
Compozitie: Siropul este obtinut prin hidrolizarea fainii de orez, utilizand enzime naturale, fara organisme modificate genetic.
Mod de utilizare: Poate fi folosit la indulcirea cafelei, a ceaiului sau poate inlocui zaharul in deserturi.
Recomandari:
- A se pastra la loc uscat si racoros.
- A se consuma, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Avertizari:
- Produsul poate contine gluten.
- Produs intr-o unitate care proceseaza faina din cereale, mustar, soia, nuci, alune, seminte de susan, telina.
Forma de prezentare: Flacon cu 170ml