Taiteii din konjac Diet Food sunt o alternativa excelenta la orez si paste si pot fi incorporate in diverse preparate culinare.
Beneficii:
- Produs complet natural: fibrele continute ajuta la stabilizarea glicemiei, reduc pofta de mancare si mancatul excesiv.
- Fara miros.
- Ingredient principal: glucomanan - fibre solubile din radacina plantei Konjac.
- Sursa naturala: Konjac este o planta perena asiatica bogata in minerale si saraca in calorii.
- Usor de consumat: sub forma de paste cunoscute si sub numele de Shirataki.
- Aproape zero calorii si carbohidrati, ajuta la pierderea in greutate
- Absoarbe de pana la 100 de ori volumul sau in lichid.
- Incolor, fara gust propriu, absoarbe rapid aromele
- Fara carbohidrati, grasimi, proteine, gluten.
- Nu permite absorbtia zaharurilor din alimentatie.
- Contine fibre si faciliteaza tranzitul intestinal.
- Ofera senzatia de satietate
- Regleaza glicemia
Ingrediente: Apa, Faina de konjac glucomannan, Calciu hidroxid
Mod de utilizare:
- Clatiti bine cu apa fierbinte inainte de utilizare.
- Fierbeti 2-3 minute in apa clocotita, apoi scurgeti si folositi dupa gust.
- Se pot prepara ca si pastele simple, doar cu condimente sau alaturi de preparate cu carne, sosuri usoare, legume, transformand retetele preferate in delicii dietetice.
- Nu au un gust specific si preiau gustul sosului sau al legumelor folosite.
Forma de prezentare: 200g.