Turta dulce vegana si fara zahar adaugat, cu grau integral care regleaza echilibrul tranzitului intestinal.
Beneficii
Produs de post, realizat si ambalat manual in Romania, din ingrediente naturale, fara emulgatori, aditivi, conservanti sau coloranti artificiali.
- Contine zaharuri prezente in mod natural;
- Secara are efect benefic asupra sistemului imunitar, fiind bogata in magneziu, micro si macro elemente;
- Uleiul de cocos are rol in reglarea metabolismului, echilibrarea hormonala si mentinerea unui nivel normal al zaharului in sange;
- Ghimbirul stimuleaza functia digestiva;
- Cuisoarele stimuleaza, de asemenea, sistemul imunitar, protejeaza ficatul si ofera proprietati afrodisiace.
Ingrediente: faina integrala de grau, sirop de curmale, faina de secara, ulei de cocos, nectar granulat din flori de cocos (10 % ), amestec condimente (cuisoare, cardamom, anason stelat, ghimbir, coriandru), zeama de lamaie.
Valori nutritionale medii (consum de referinta pe 100g): valoare energetica: 1775Kj/ 422 Kcal 21 %; grasimi: 14g - 20 %, din care acizi grasi saturati 11g - 55 %; glucide (carbohidrati): 62g - 24 %, din care zaharuri 22g - 24%; proteine - 8g - 16%; sare - 0.7 g - 11 %.
Mod de utilizare: A se consuma ca atare.
Precautii: A se pastra la loc uscat si racoros. Produsa intr-o unitate unde se proceseaza soia, nuci, fructe cu coaja lemnoasa si fainuri care contin gluten.
Forma de prezentare: 130g.