Descopera Le Pain des Fleurs Priméal, o paine fara gluten crocanta realizata cu faina de quinoa pentru o aroma unica.
Beneficii:
- Feliile subtiri si usor prajite te vor cuceri cu textura lor crocanta si delicioasa.
- Bogata in fier, proteine si fibre, aceasta paine fara gluten ofera 32% din doza zilnica recomandata de magneziu.
- Perfecta pentru cei cu intoleranta la gluten, aceasta paine nu contine drojdie, lactate, oua, grasimi sau arome artificiale.
Le Pain des Fleurs: Membru al Asociatiei Franceze pentru Intoleranta la Gluten (AFDIAG), Le Pain des Fleurs garanteaza produse fara gluten riguros testate. Brandul ofera o gama variata de paine crocanta organica, 100% fara gluten, oua, grasimi si arome artificiale, in 20 de variante delicioase: quinoa, hrisca, castane, cocos, ceapa, multicereale, alune tigrate, porumb, ovaz, cacao, orez negru, naut, linte verde, tomate si paprika, cocos si curry sau smochine, in pachete de 150 si 300g.Agricultura UE/non UE. Fabricat in Franta.
Produs bio certificat fara gluten AFDIAG FR-011-056
Fabricat in Franta
Ingrediente: • Faina de orez semiintegrala* • Faina de quinoa* (40%) • Zahar integral din trestie (<2%) • Sare marina
*Ingrediente provenite din agricultura ecologica
Mod de utilizare: Savureaza aceasta paine fara gluten ca atare, ca gustare sau adauga toppinguri dulci (gem, miere), cimbru sau alte produse tartinabile.
Conditii de pastrare: A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de lumina. Certificare bio: FR-BIO-01
Forma de prezentare: 150g.