Paine crocanta fara gluten, saraca in grasimi si cu gust de ceapa, ideala pentru a fi servita ca aperitiv.
Beneficii:
- Produs bio si vegan;
- Este realizata fara drojdie, lactate, oua, sau arome si reprezinta o compozitie ideala pentru intoleranta la gluten!
- Fine si usor prajite Le Pain des Fleurs Priméal va vor uimi cu textura lor crocanta;
- Certificata FR-BIO-01 si certificata fara gluten AFDIAG: FR-011-259. Le Pain des Fleurs este un membru al Asociatiei Franceze cu intoleranta la gluten (AFDIAG), ceea ce implica faptul ca produsele sunt supuse regulat la cercetari efectuate pe ambele directii: materii prime si produse finite;
- Usor tartinabila aceasta paine gustoasa este prezenta in nu mai putin de 20 variante cu: quinoa, hrisca, castane, cocos, ceapa, multicereale, alune tigrate, porumb, ovaz, cacao, orez negru, tomate si paprika, cocos si curry sau smochine, in pachete de 150 si 300g;
- Origine: Agricultura UE/non-UE;
- Fabricata in Franta.
Ingrediente: Faina de hrisca* 97.6%(din Bretania, Franta), zahar integral din trestie*
* ingrediente provenite din agricultura ecologica
Mod de utilizare: Poate fi consumata simplu ca paine sau biscuiti sau cu adaosuri dulci ( gem , miere .. ), cimbru sau alte produse tartinabile.
Precautii: A se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina.
Forma de prezentare: 150g