Paine fara gluten crocanta realizata cu nuca de cocos care confera o aroma unica.
Beneficii:
- Produs bio si vegan;
Ambalata in doi saculeti transparenti pentru a le pastra prospetimea;
- Fine si usor prajite Le Pain des Fleurs Priméal va vor uimi cu textura lor crocanta;
- Este realizata fara drojdie, lactate, oua, sau arome si reprezinta o compozitie ideala pentru intoleranta la gluten!
- Certificata FR-BIO-01 si certificata fara gluten AFDIAG: FR-011-062. Le Pain des Fleurs este un membru al Asociatiei Franceze cu intoleranta la gluten (AFDIAG), ceea ce implica faptul ca produsele sunt supuse regulat la cercetari efectuate pe ambele directii: materii prime si produse finite;
- Usor tartinabila aceasta paine gustoasa este prezenta in nu mai putin de 20 variante cu: quinoa, hrisca, castane, cocos, ceapa, multicereale, alune tigrate, porumb, ovaz, cacao, orez negru, tomate si paprika, cocos si curry sau smochine, in pachete de 150 si 300g;
- Origine: Agricultura UE/ non UE
- Fabricata in Franta.
Ingrediente: Faina de orez* , faina pudra de nuci de cocos* (15%), zahar alb din trestie**
* ingrediente provenite din agricultura ecologica.
** ingrediente provenite din comertul bio echitabil.
Mod de utilizare: Inlocuieste painea si biscuitii la micul dejun, ca desert sau gustare. Se consuma ca atare sau cu produse tartinabile
Precautii: A se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina.
Forma de prezentare: 150g