Paine fara gluten crocanta realizata cu faina de hrisca confera o aroma unica.
Beneficii:
- Produs bio, vegan si kosher;
- Nu contine sare sau zahar adaugat;
- Fara drojdie, lactate, oua, sau arome;
- Fine si usor prajite Le Pain des Fleurs Priméal va vor uimi cu textura lor crocanta;
- Contine magneziu 199mg (53% din aport zilnic recomandat) si fier 3.8mg (27% din aport zilnic recomandat);
- Certificata FR-BIO-01 si certificata fara gluten AFDIAG: FR-011-053. Le Pain des Fleurs este un membru al Asociatiei Franceze cu intoleranta la gluten (AFDIAG), ceea ce implica faptul ca produsele sunt supuse regulat la cercetari efectuate pe ambele directii: materii prime si produse finite;
- Usor tartinabila aceasta paine gustoasa este prezenta in nu mai putin de 20 variante cu: quinoa, hrisca, castane, cocos, ceapa, multicereale, alune tigrate, porumb, ovaz, cacao, orez negru, tomate si paprika, cocos si curry sau smochine, in pachete de 150 si 300g;
- Compozitie ideala pentru intoleranta la gluten!
- Origine: Agricultura UE;
- Fabricata in Franta.
Ingrediente: faina de hrisca* (din Bretania, Franta).
* ingrediente provenite din agricultura ecologica
Mod de utilizare: Poate fi consumata simplu ca paine sau biscuiti sau cu adaosuri dulci ( gem , miere .. ), cimbru sau alte produse tartinabile.
Precautii: A se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina.
Forma de prezentare: 150g