Descopera painea crocanta bio fara gluten de ovaz Le Pain des Fleurs, o optiune delicioasa si sanatoasa pentru cei care cauta o alternativa la painea traditionala!
Beneficii:
- Produs bio si vegan;
- Nu contine zahar adaugat;
- Are o savoare lejera, ce poate fi adaptata oricarei combinatii;
- Fine si usor prajite Le Pain des Fleurs Priméal va vor uimi cu textura lor crocanta;
- Este realizata fara drojdie, lapte, oua sau arome si reprezinta o compozitie ideala pentru intoleranta la gluten!
- Le Pain des Fleurs este un membru al Asociatiei Franceze cu intoleranta la gluten (AFDIAG), ceea ce implica faptul ca produsele sunt supuse regulat la cercetari efectuate pe ambele directii: materii prime si produse finite;
- Usor tartinabila aceasta paine gustoasa este prezenta in nu mai putin de 20 variante cu: quinoa, hrisca, castane, cocos, ceapa, multicereale, alune tigrate, porumb, ovaz, cacao, orez negru, tomate si paprika, cocos si curry sau smochine, in pachete de 150 si 300g;
- Origine: Agricultura UE/non-UE si certificata FR-BIO-01;
- Fabricata in Franta.
Ingrediente: Faina de orez semiintegrala* (49,5%) , faina de hrisca* (25%), faina de sorg* (25%), sare marina.
* ingrediente provenite din agricultura ecologica
Mod de utilizare: Textura sa crocanta o face perfecta pentru gustari sau pentru a fi servita cu o varietate de toppinguri.
Precautii: A se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina.
Forma de prezentare: 150g