In procesul timpuriu de izolare a vitaminei E din uleiuri de plante, termenul de „tocoferoli” era folosit pentru a defini cei patru compusi initiali cu structura asemanatoare.
Beneficii:
- Alfa tocoferolul din Vitamina E previne descompunerea acizilor grasi saturati si a vitaminei A, cat si combinarea cu alte substante ce ar putea dauna organismului;
- Grasimile si uleiurile cu continut de vitamina E au sanse mai mici de a rancezi decat cele fara vitamina E;
- Are abilitatea de a se uni cu oxigenul si de a preveni transformarea acestuia in peroxizi toxici;
- Joaca un rol esential in respiratia celulara a tuturor muschilor, in special a celor cardiaci si scheletici;
- Face posibila functionarea acestor muschi si a nervilor cu mai putin oxigen, crescand astfel nivelul de rezistenta si vitalitate a acestora;
- Provoaca de asemenea dilatarea vaselor sangvine, permitand transmiterea unui flux mai mare de sange catre inima.
Ingrediente: vitamina E (sub forma de D-alfa-tocoferol), membrana capsula moale (gelatina animala, glicerina vegetala), ulei de sofranel, tocoferoli diversi (d-beta, d-gamma, d-delta, d-alfa-tocoferoli). Nu contine zaharuri, sare, amidon, drojdie, grau, gluten, lactoza, iar formula nu utilizeaza conservanti, arome sau coloranti artificiali.
Mod de administrare: pentru adulti este indicat cate 1 capsula moale pe zi, preferabil in timpul mesei.
Mod de prezentare: un borcanel cu 50 de capsule moi.