Zaharul de cocos este un tip de zahar care se obtine din nectarul florilor de cocos, considerat a fi una dintre cele mai naturale alternative ale zaharului rafinat. Are un indice glicemic scazut si un continut bogat de potasiu, magneziu, zinc si fier. Avand o aroma apropiata de cea a caramelului, este ideal de folosit la creme, deserturi sau la cafea.
Propietati:
- Fara gluten.
Ingrediente:
- 100% zahar din flori de cocos* (*ingredient provenit din agricultura ecologica).
- Informatii nutritionale/100g: Energie (391kcal / 1661kj), Grasimi (1.5g din care grasimi saturate: 0.8g), Carbohidrati (89g din care zaharuri: 86g), Proteine (3g), Fibre (3g), Sare (0g).
- Informatii alergenice: Produsul contine fructoza.
Mod de consum: Dupa preferinte si gust.
Mod de pastrare: A se pastra cu ambalajul inchis intr-un loc uscat, intunecat si racoros.
Forma de prezentare: Punga cu 250g