Este un zahar obtinut din seva florilor cocotierului, fiind compus in mare parte din sucroza, care ii da o aroma dulce, asemanatoare caramelelor. Acest zahar se preteaza bine la deserturi, in topping-uri si orice reteta care necesita indulcire, dandu-i o aroma puternica. Avand un indice glicemic scazut, zaharul de cocos poate fi folosit si de catre diabetici. Zaharul din nuca de cocos este un zahar gustos, cu o aroma caramelizata.
Desi primul impuls ar fi sa ne gandim ca acesta provine din fructele copacului, nucile de cocos, de fapt zaharul este extras din nectarul florilor de cocos. Este nerafinat si trece printr-un proces de prelucrare destul de simplu, care permite conservarea tuturor nutrientilor, vitaminelor si mineralelor.
Ingrediente: 100% zahar din flori de cocos* (*din culturi certificate ecologic).
Valori nutritionale medii per 100g: Valoare energetica 1620 kJ/387 kcal; Grasimi 0,2g, din care: (Acizi grasi saturati 0,2g); Carbohidrati 93,4g, din care: (Zaharuri 93,1g); Fibre 1,1g; Proteine 1,66g; Sare 70mg;
Mod de utilizare: Puteti folosi pentru a indulci cafeaua, ceaiul, pentru a face biscuiti si deserturi.
Forma de prezentare: 270g