Pudra instant de cereale pentru sugari cu varsta peste 6 luni si copii de varsta mica. Se prepara cu apa.
Proprietati:
- Contine vitaminele A, C si D.
- Contine fier, calciu si zinc.
- Fara zahar adaugat. Ingredientele contin zaharuri prezente in mod natural.
- Fara sare adaugata. Continutul de sare este cel prezent in mod natural in ingrediente.
- Vitaminele A, C, D si zincul contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar.
- Calciul este necesar pentru mentinerea sanatatii sistemului osos.
- Fierul contribuie la formarea normala a globulelor rosii si a hemoglobinei.
Avertizari: Laptele matern este cea mai buna hrana pentru copilul tau. Ministerul Sanatatii si Organizatia Mondiala a Sanatatii recomanda alaptarea exclusiva pentru sugarii cu varsta de pana la 6 luni. Diversificarea se face numai la sfatul si sub supravegherea medicului. Va rugam sa-i asigurati copilului dumneavoastra o alimentatie variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.
Forma de prezentare: 200g
Valori nutritionale medii | Per 100g pudra | Per 1 portie = 200g preparat |
---|---|---|
Valoare energetica kJ/kcal | 1703/404 | 852/202 |
Grasimi g | 8,9 | 4,5 |
Acizi grasi saturati g | 4,3 | 2,2 |
Glucide g | 65,4 | 32,7 |
Zaharuri g | 29,5 | 14,8 |
Fibre g | 7,7 | 3,9 |
Fructo-oligozaharide (FOS) g | 2,7 | 1,4 |
Proteine g | 11,8 | 5,9 |
Sare* g | 0,25 | 0,13 |
Vitamina A μg RE | 375 (93%VR**) | 188 (47%VR**) |
Vitamina E mg α-TE | 3,6 | 1,8 |
Vitamina D μg | 7,5 (75%VR**) | 3,8 (38%VR**) |
Vitamina C mg | 40,0 (160%VR**) | 20,0 (80%VR**) |
Tiamina (vitamina B1) mg | 0,70 | 0,35 |
Riboflavina (vitamina B2) mg | 0,60 | 0,30 |
Niacina mg NE | 6,9 | 3,5 |
Vitamina B6 mg | 0,60 | 0,30 |
Acid folic μg | 70,0 | 35,0 |
Vitamina B12 μg | 0,50 | 0,25 |
Biotina μg | 15,0 | 7,5 |
Acid pantotenic mg | 3,0 | 1,5 |
Sodiu* mg | 100 | 50,0 |
Calciu mg | 350 (87%VR**) | 175 (43%VR**) |
Fier mg | 6,5 (108%VR**) | 3,3 (55%VR**) |
Zinc mg | 5,0 (125%VR**) | 2,5 (62%VR**) |
Fosfor mg | 300 | 150 |
*Fara sare adaugata. Continutul de sare este cel prezent in mod natural in ingrediente.
**VR - valoare de referinta conform Directivei Comisiei Europene nr. 125/2006