Agar-agar este o pudra din alge marine, fara gust sau miros , care inlocuieste cu succes gelatina de origine animala.
Beneficii:
- Nu contine alergeni. Acest produs este vegan, fara gluten si non GMO.
- Tara de origine: Spania.
Ingrediente: 100% Agar-agar*. Informatii nutritionale/100g: energie - 191kcal/797kj; grasimi - 0.3g, din care grasimi saturate - 0.3g; carbohidrati - 10g, din care zaharuri - 0.5g; proteine - 2g; fibre - 70g; sare - 1.25g.
* Ingredient provenit din agricultura ecologica.
Mod de utilizare: Se recomanda utilizarea acestei pudre pentru preparararea jeleurilor, panna cotta, inghetata si aspicurilor vegetale. De asemenea, este ideala pentru ingrosarea supelor sau tocanitelor. Se dizolva 2.5g pudra in apa rece, apoi se fierbe in aprox 500ml lichid, amestecand continuu pana la obtinerea consistentei dorite.
Precautii: A se pastra cu ambalajul inchis intr-un loc uscat, intunecat si racoros.
Forma de prezentare: 20g