Postul Craciunului
Produse (1064)
Sorteaza:
Afisare 23 din 1064 rezultate
- O gustare raw, cu cacao preparata atent, la temperaturi mai mici de 42 de grade Celsius.
- Continut ridicat de proteina, 20% din valoarea energetica este proteina, batonul este bogat in fibre.
- Cu un continut ridicat de proteina, 20% din valoarea energetica este proteina, batonul este bogat in fibre.
- Pasta de caju se poate consuma in diferite moduri, in functie de preferinte.
- Scortisoara de Ceylon este supranumita si "adevarata scortisoara" datorita aromei sale intense si complexe. Aceasta provine din arborii de Cinnamomum verum si se deosebeste fata de celelalte tipuri de scortisoara prin aspectul sau (arata ca niste suluri de pergament rulat), prin textura usor sfaramicioasa, prin culoarea sa galbui-maronie si mai ales prin gustul si aroma sa deosebita.
- Spirulina este considerata cea mai nutritiva alga din cele peste 30.000 de specii care exista, continand micro si macroelemente benefice pentru organism. Studiile au aratat ca in compozitia spirulinei intalnim proteine, aminoacizi esentiali, vitaminele B, vitamina C, D, A si E, potasiu, calciu, crom, cupru, fier si magneziu.
- Boabele de cacao sunt pretuite inca din antichitate datorita proprietatilor afrodisiace, antioxidante si gustului placut. Ele sunt de fapt semintele interne ale fructului arborelui de cacao.
- Uleiul de cocos este un tip de ulei extras din pulpa nucii de cocos sau din laptele de cocos, cu o serie larga de utilizari, de la gastronomie si pana la industria cosmetica. In lume, productia a
- Uleiul de cocos este un ulei foarte nutritiv, ce se obtine din continutul nucilor de cocos, ajunse la maturitate.
- Scortisoara este un condiment obtinut prin uscarea scoartei interioare a arborelui Cinnamomum zeylanicum, fiind foarte apreciata pentru parfumul dulce, lemnos, precum si pentru proprietatile sale nutritive.
- Drojdia inactiva este un produs a carui valoare principala sta in proprietatile nutritionale si in gustul special. Desi nu este foarte cunoscuta, drojdia inactiva ofera multiple beneficii asupra sanatatii si poate fi usor integrata in alimentatia zilnica.
- In ciuda aparentelor, aceste seminte micute sunt pline de nutrienti importanti. Reprezinta o excelenta sursa de acizi grasi Omega 3, care ajuta la cresterea nivelului de colesterol bun, ce protejeaza inima de diverse afectiuni.
- Cicoarea are radacina bogata in inulina, probiotic natural, cu proprietati asupra sanatatii dovedite stiintific.
- Pulberea de Roscove (sau de Carob) este cunoscuta ca fiind inlocuitorul perfect al pudrei de cacao, fiind bogata in calciu, proteine, pectina, avand totodata un continut scazut in calorii si grasimi.
- Am macinat cu grija fulgi de grau, de secara, de orz, de ovaz, de mei, de hrisca, de orez si fulgi de porumb fara zahar adaugat pana am obtinut un amestec fin si hranitor.
- Matcha (care in japoneza inseamna pudra de ceai) este considerat, de majoritatea specialistilor, cel mai important sortiment de ceai verde datorita numeroaselor sale proprietati benefice organismului.
- Rondelele de orez expandat reprezinta o alternativa sanatoasa la paine, pastreaza calitatile nutritionale ale orezului, fiind gustarea ideala pentru orice moment al zilei.
- Contin o combinatie echilibrata de tarate de Psyllium, tarate de ovaz, seminte de in si carob (pulbere de roscove), ce ajuta la accelerearea tranzitului intestinal lent si eliminarea toxinelor din organism. Carobul ofera produsului un gust deosebit si proteine complete, calciu si antioxidanti, fara a stimula aciditatea gastrica.
- Fulgii Solaris sunt produsi in Italia, de o firma de familie cu mare traditie, care a inceput in anul 1922 cu o moara de cereale. In prezent fabrica are utilaje de ultima generatie si a pus la punct o reteta de obtinere a celor mai gustosi fulgi obtinuti din cereale.
- Semintele de in (Linum usitatissimum) au proprietati benefice mentinerii sanatatii, fiind de altfel unele dintre cele mai bogate seminte in substante nutritive. Semintele de in zdrobite reprezinta o sursa bogata de grasimi esentiale Omega 3 si o sursa foarte buna de vitamina B1, Mangan, Magneziu, Fosfor si Cupru.
- Bulgurul este un amestec de diferite boabe de grau macinate mare foarte apreciat deoarece are un continut de fibre, proteine si vitamine mai mare decat orezul si are un indice glicemic scazut. Poate fi folosit cu incredere in loc de orez in pilafuri, ardei umpluti, burgeri fara carne sau supe.
- Nuca de cocos razuita este considerata a fi un adevarat centru de nutritie, consumul acesteia aducand numeroase beneficii corpului uman. Poate fi folosita cu usurinta in retete pentru prajituri, unde ofera un gust deosebit, dar poate fi consumata si ca atare, fiind o gustare delicioasa. Produsul nu contine alergeni.
- Goji, micutul fruct de culoare rosie, renumit in intreaga lume, datorita beneficiilor sale extraordinare pentru sanatate este originar din Himalaya si dateaza din anii 800 iHr.