Fulgii de ovaz sunt bogati in fibre insolubile, cat si fibre solubile, extrem de benefice sanatatii. O sursa excelenta de nutrienti, fulgii de ovaz au in compozitia lor vitamina E, cat si vitamine esentiale din complexul B. Printre mineralele extrem de benefice din ovaz se numara magneziu, fier, cupru, calciu si zinc. De asemenea, ovazul este o sursa excelenta de proteine.
Ingrediente:
- 100% Fulgi de ovaz * fini fara gluten (* ingredient provenit din agricultura ecologica).
- Informatii nutritionale/100g: Energie (364kcal/1533kj), Grasimi (8.4g - din care grasimi saturate: 2g), Carbohidrati (64g din care zahar: 3.3g), Proteine (16.8g), Fibre (13.2g), Sare (0.13g).
- Nu contin gluten sau alti alergeni.
Mod de utilizare: Fulgii de ovaz pot fi consumati ca atare sau gatiti, in diverse preparate.
Avertizari:
- Acesta este un produs agricol, ca atare pot exista anumite diferente intre loturi in ceea ce priveste: culoarea, mirosul, aroma, aspectul sau compozitia, reflectand conditiile de crestere si variatiile sezoniere.
- A se pastra cu ambalajul inchis intr-un loc uscat, intunecat si racoros.
Forma de prezentare: Punga cu 250g