Baton fara gluten din soia cu ciocolata.
Beneficii:
- Fara gluten.
- Bogat in fibre.
- Vegan.
- Produsul nu contine organisme modificate genetic.
Ingrediente: Bucati de jeleu din caise 20,5% [caise (piure concentrat de caise) 42%, sirop de glucoza-fructoza, sirop de glucoza, agent de umezire: glicerol, zahar, fibre de GRAU (fara GLUTEN), grasime de palmier, agent gelatinizant: pectina, corector de aciditate: acid citric, arome, antioxidant: acid ascorbic], Faina de SOIA 16,5%, Margarina [grasime de palmier, ulei de rapita, apa, emulsifianti: mono si di-gliceride ale acizilor grasi, lecitina din floarea-soarelui, sare (0,25%), conservant: acid sorbic, aroma, corector de aciditate: acid citric, colorant:beta-caroten], Granule de SOIA 12%, Stafide 8% (stafide, ulei de floarea-soarelui), Bucati de mere 5,5% (bucati de mere, antioxidant: acid citric), Apa, Zahar, ALUNE 5%, Sirop de glucoza-fructoza ce contine maltoza, Amidon din porumb, Maltodextrina, Emulsifiant: lecitina de SOIA, Agent de umezire: glicerol, Aroma.
Atentionari:
- Produsul contine soia si alune.
- Produsul poate contine urme de arahide, alte fructe nucifere si lapte.
- A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de soare.
Forma de prezentare: 40g.