Bautura din fulgi de ovaz este imbogatita cu calciu si fosfor, care sunt minerale care au un efect pozitiv asupra organismului nostru in domeniul enzimelor digestive si ajuta la mentinerea starii corespunzatoare a oaselor si dintilor.
Ingrediente: Faina din ovaz (fin macinat si prelucrat in abur) 21%, sirop de glucoza, grasime de cocos, dextroza, maltodextrin, inulina, emulgator: E472e (de origine vegetala), stabilizator: fosfat de potasiu, fosfat de calciu, antiaglomerant: dioxid de siliciu, sare.
Informatii nutritionale la 100 g: Valoare energetica 1966 kJ (469 kcal), Grasimi 22 g din care saturate 19 g, Carbohidrati 63 g din care zaharuri 24 g, Fibre 3.9 g, Proteine 2,9 g, Sare 0,52 g.
Tara de origine: Cehia.
Mod de consum: Amestecati 25 g de amestec (2 linguri pline) in 250 ml apa. Utilizati un blender sau un shaker pentru a pregati o bautura rece. Dupa fiecare utilizare, inchide ambalajul strans (va preveni intarirea amestecului).
Conditii de pastrare: La temperaturi de pana la 24 grade C, umiditate relativa de 70%.
Forma de prezentare: 350g.