Caju sau alunele de caju cum mai sunt numite, pot constitui o gustare sanatoasa intre mese ori un plus de savoare in salate si diverse feluri de mancare. Alunele de caju au proprietati nutritive valoroase fiind bogate in elemente esentiale precum cupru, mangan, triptofan, magneziu, fosfor etc.
Ingrediente:
- 100% Caju* (*ingredient provenit din agricultura ecologica)
- Informatii nutritionale/100g: Energie (591kcal / 2454KJ), Grasimi (53.6g - din care grasimi saturate 10.3g), Carbohidrati (28g - din care zahar 9g, Proteine (25g), Fibre (4.3g), Sare (0.03g).
- Informatii alergenice: Poate contine urme de migdale, alune, nuci sau fistic.
Mod de consum: Se pot consuma dupa preferinta, crude sau coapte. Nu se recomada persoanelor care sufera de alergii.
Avertizari:
- Acesta este un produs agricol, ca atare pot exista anumite diferente intre loturi in ceea ce priveste: culoarea, mirosul, aroma, aspectul sau compozitia, reflectand conditiile de crestere si variatiile sezoniere.
- A se pastra cu ambalajul inchis intr-un loc uscat, intunecat si racoros.
Forma de prezentare: Punga cu 125g