Caju neprajit/necopt si fara gluten reprezinta o sursa de energie si grasimi sanatoase, fibre, proteine, antioxidanti si minerale importante pentru mentinerea sanatatii.
Proprietati:
- Produsul este potrivit pentru dietele raw, vegan/vegetarian. Respecta standardele riguroase de Agricultura Ecologica ale Uniunii Europene si nu au fost iradiate. Este testat fizico-chimic impotriva pesticidelor, metalelor grele si substantelor contaminante.
- Nu contine organisme modificate genetic, conservanti sau substante contaminante. Este ambalat intr-o fabrica ce nu proceseaza gluten.
- Fiind un produs ecologic si neprajit/necopt, asigura o biodisponibilitate mai ridicata a nutrientilor. Consumate in cantitati moderate, grasimile sanatoase din caju pot reduce nivelul de colesterol din sange.
- Datorita continutului de fibre, poate ajuta la imbunatatirea tranzitului intestinal. Nucile de caju sunt o sursa bogata de magneziu, important pentru dezvoltarea armonioasa a oaselor, a tesuturilor musculare si a organelor.
Ingrediente:
- 100% caju ecologic neprajit/necopt.
- Valori nutritionale pentru 100g: 553Kcal/2.315kj, grasimi 43.85g, din care saturate 9g, trans-saturate 0g, carbohidrati 30.2g, din care zaharuri 5g, fibre 12g, proteine 18.2g, sare 0,04g, calciu 16mg, fier 37mg, magneziu 292mg, vitamina E 5.3mg, vitamina K 4.5mg.
Mod de consum:
- Poate fi rontait ca atare, adaugat in muesli/granola, deserturi sau ca un topping surprinzator in salate si alte feluri de mancare.
- Dupa deschidere, pastrati produsul la temperatura camerei, in punga bine inchisa, ferit de umiditate si de razele directe ale soarelui.
Forma de prezentare: 200g