Ceaiul cu ghimbir si portocale energizeaza organismul si are un efect tonifiant si energizant.
Ingrediente active:
1. Hibiscusul este o planta care face parte din familia Malvaceae, fiind originara din tarile tropicale. Datorita frumusetii florii acesta este cunoscut colocvial ca trandafir chinezesc. Mentine tensiunea arteriala in limite normale. Sustine sanatatea aparatului respirator. Protejeaza celulele impotriva stresului oxidativ.
2. Coriandrul (Coriandrum sativum) este o specie de planta erbacee din familia umbeliferelor. In scop medicinal, de la coriandru se recolteaza fructele, semintele, care se usuca si se macina, iar pulberea se foloseste la prepararea de tincturi, infuzii si ulei esential. Ajuta la inlaturarea depunerilor de mucus pe peretii intestinelor si la evacuarea normala a intestinului gros. Curata intreg tubul digestiv si colonul de toxinele si reziduurile acumulate restabilind echilibrul florei intestinale. Produsle pe baza de coriandru boabe ajuta la mentinerea siluetei, favorizand senzatia de satietate.
3. Macesul (Rosa canina) este unul dintre cei mai cunoscuti arbusti medicinali. In principal acesta contine acid ascorbic, adica vitamina C, dar si cantitati importante de carotenoizi, precursori ai vitaminei, vitamine B1, B2, PP si K. Sustine sanatatea tractului respirator, calmant pentru gat si caile respiratorii. Contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar. Sustine rezistenta organismului in timpul sezonului rece sau in perioadele intersezoniere. Fortifica tonusul general al organismului. Sustine capacitatea de rezistenta a organismului la conditii de suprasolicitare fizica si intelectuala. Sustine capacitatea organismului de adaptare la situatiile stresante.
4. Ghimbirul (Zingiber officinale) este numele dat unei plante erbacee din regiunile tropicale cu rizom aromatic bogat in uleiuri eterice. Substantele active cele mai importante pe care le contine ghimbirul sunt compusi specifici numiti gingeroli, fenoli si ulei volatil. Sustine functionarea normala a sistemului respirator prin fluidificarea secretiilor bronsice si eliminarea normala a acestora. Contribuie la sanatatea sistemului respirator superior in timpul sezonului rece. Contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar. Contribuie la protejarea organismului impotriva stresului oxidativ.
5. Portocalul (Citrus) este un arbore fructifer care face parte din familia Rutaceae si are origini in India, Pakistan, Vietnam si sud estul Chinei. Portocalele contin vitaminele A si C, fier, calciu si potasiu. Scade riscul de boli cardiovasculare. Imbunatateste nivelul de zahar din sange, a lipidelor si a insulinei. Stimuleaza productia de colagen. Produsele pe baza de portocal au beneficii multiple pentru organism.
Mod de preparare: Cate 1 plic la 200ml apa clocotita, se acopera si se lasa 5 – 7 minute.
Compozitie:
Flori de Hibiscus (Hibiscus sabdariffa) 48,6%, amestec de fructe 45%, in proportie variabila: Coriandru (Coriandrum sativum), Macese (Rosa canina) si Mere (Malus spp.), radacina de Ghimbir (Zingiber officinale) 5%, coji de Portocala (Citrus spp.) 1%, aroma de Portocala.
Acest produs este un supliment alimentar. Este bine sa stii ca suplimentele alimentare nu inlocuiesc un regim alimentar variat si echilibrat. Iti recomandam un stil de viata sanatos, bazat pe o alimentatie sanatoasa, exercitii fizice si doi litri de apa zilnic.
Forma de prezentare: 20 plicuri