Ceaiul din fructe de coriandru sustine apetitul si sanatatea digestiva.
Benefic in tulburari dispeptice cu spasme usoare ale tractului gastrointestinal, balonare si flatulenta.
Mentine sanatatea respiratorie, are efect spasmolitic si efect de bronhodilatare.
Efect carminativ.
Sustine sistemul imunitar.
Prezinta actiune antiinflamatoare la nivel cutanat.
Ingrediente: fructe de coriandru (Coriandrum sativum L.).
Mod de utilizare:
- Intern: infuzie-peste o lingurita cu planta se toarna 250ml apa clocotita. Vasul se acopera si se lasa in repaos 10-15 minute, dupa care se strecoara. Se beau 2-3 cani cu ceai pe zi.
- Extern: in caz de plaga se fac spalaturi cu macerat sau infuzie de planta; in artrite si reumatism se administreaza sub forma de cataplasme.
Atentionari: la dozele si la modul de utilizare recomandate nu se cunosc efecte adverse, exceptie putand face unele persoane alergice la oricare dintre ingrediente.
Mod de prezentare: o cutie cu 50g de ceai.