Fructele de macese sunt utilizate din cele mai vechi timpuri in medicina traditionala datorita proprietatilor lor diuretice, remineralizante, vitaminizante si revitalizante, fiind bogate in vitamine (in special C, dar si A, D, E, K, B1, B2), minerale si acizi grasi. Ceaiul de macese sustine sistemul imunitar, este un bun adjuvant in tratamentul racelii, gripei si al tusei, combate anxietatea, amelioreaza greata si palpitatiile, stimuleaza secretia biliara, reduce colesterolul, ajuta la eliminarea viermilor intestinali, normalizeaza circulatia sanguina si mentine functionarea optima a vaselor capilare. Nu contine coloranti artificiali.
Ingrediente: fructe de maces.
Mod de administrare: sub forma de infuzie - se adauga 250ml apa clocotita peste 1-2 plicuri de ceai si se lasa la infuzat timp de 15-20 minute. Se beau 3-4 cani pe zi.
Mod de prezentare: 20 de plicuri a cate 1.5g fiecare.