Ceai de macese
Ceai de macese
(9)Sorteaza:
Afisare 9 din 9 rezultate
- Ceaiul de capsuni si fragi este un ceai aromat, parfumat si vitaminizant, din flori de hibiscus si amestec de fructe uscate in proportie variabila min
- Daca medicii Antichitatii au incadrat macesul in tezaurul lor medical, tocmai in 1885 specialistii i-au acordat locul meritat in Farmacopeea Britanica. Iar la noi, bogatia in vitamine a fructelor sale a primit recunoasterea lumii medicale stiintifice la inceputul secolului XX. Astazi, avem oricand la indemana un ceai care inlesneste digestia, potoleste setea si produce diureza. Si care, chiar la o lunga intrebuintare, nu produce iritare rinichilor.
- Ceaiul de macese contribuie la intarirea organismului si sustine sistemul imunitar. Ceaiul de macese are efect tonic, vitaminizant, antioxidant, diure
- Catina alaturi de macese si florile de Tei sustin mecanismele de aparare ale organismului.
- Denumirea sa latineasca provine de la utilizarea maceselor in tratamentul turbarii. In Antichitate se credea
- Energie intr-o ceasca cu ceai. Ceaiul este o combinatie de doua arome diferite. Nota picanta a ghimbirului se imbina armonios cu gustul dulce-acrisor al maceselor.
- Aroma proaspata a frunzelor de hibiscus se uneste cu cea a maceselor intr-un ceai clasic inviorator.
- Fructele de macese sunt utilizate din cele mai vechi timpuri in medicina traditionala datorita pr
- Macesele din ceai au un gust fructat, placut si aciditate scazuta – aproape la fel de proaspete ca si atunci cand au fost culese.