Adjuvant in tratarea bolilor de ficat, imbunatatirea digestiei.
Contine: un amestec omogen in proportii variabile din urmatoarele parti de plante: fructe de armurariu, flori de galbenele, iarba de ventrilica, iarba de roinita, iarba de sunatoare, iarba de coada soricelului, radacina de gentiana, recunoscute in literatura de specialitate pentru actiunea lor coleretica, colagoga, trofica asupra celulei hepatice calmanta, si antiseptica asupra tubului digestiv, antispastica, analgezica, emenagoga, carminizanta, reepitelizanta.
Mod de preparare:
Uz intern – infuzie: peste o linguritasau un pliculet de produs se toarna 250ml apa clocotita; Vasul se acopera si se lasa in repaus 10 – 15 minute, agitand din cand in cand. Dupa infuzare se strecoara si se poate adauga o lingurita de suc proaspat de lamaie.
Se beau pana la 1-2 litri de ceai pe zi.
Mod de utilizare: o cutie cu 50g de ceai.