Traditional se utilizeaza pentru prevenirea si ameliorarea starilor de gripa si raceala.
Contine: un amestec omogen in proportii variabile din urmatoarele parti de plante: fructe de maces, cimbrisor, flori de tei, flori de soc, coada soricelului, recunoscute atat din utilizarea lor traditionala cat si din literatura de specialitate pentru actiunea lor benefica ȋn stari de raceala si stari gripale cȃt si pentru actiunea lor antiinflamatoare, antivirala si antiinfectioasa.
Mod de preparare:
Uz intern – infuzie. Peste 1-2 lingurite de produs se toarna 200-250 ml apa clocotita. Vasul se acopera si se lasa in repaus 10 – 15 minute. Dupa infuzare se strecoara si se poate adauga o lingurita de suc proaspat de lamaie.
Intern: se beau pana la 3-4 cesti cu ceai pe zi. Dupa gust, se poate adauga o lingurita de miere.
Acest produs este un supliment alimentar.
Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.
A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.
Mod de prezentare: o cutie cu 20 de plicuri.