Ceaiul favorizeaza digestia si eliminarea toxinelor, cresterea peristaltismului intestinal si curatirea colonului. Sustine mecanismele proprii de purificare a organismului.
Contine: un amestec omogen in proportii variabile din urmatoarele parti de plante: fructe de chimion, fructe de coriandru, frunze de urzica, coaja de crusin, frunze de menta, rizomi de ghimbir, scortisoara, recunoscute in literatura de specialitate atat pentru rolul lor pozitiv in eliminarea toxinelor, combaterea flatulentei, cat si pentru combaterea indigestiei, colicilor intestinale si cresterea peristaltismului intestinal.
Mod de utilizare:
Uz intern – infuzie. Peste o lingurita sau un pliculet de produs se toarna 250 ml apa clocotita; Vasul se acopera si se lasa in repaus 10 – 15 minute, agitand din cand in cand. Dupa infuzare se strecoara si se poate adauga o lingurita de suc proaspat de lamaie.
Se beau pana la 1-2 litri de ceai pe zi.
Mod de prezentare: o cutie cu 20 de plicuri.