Reteta originala de familie a ciocolatei fabricate artizanaI bean-to-bar (de la boaba la ciocolata), facuta numai din boabe de cacao selectate si zahar brun din trestie. Este macinata cu piatra si maturata, urmand vechile retete traditionale.
Prin adaugarea gustului racoritor si exotic al ananasului,combinat cu gustul dulce lemnos al piperului roz, va putem oferi o adevarata experienta gourmet. Fara gluten.
Ingrediente: Boabe de cacao din Ecuador din zahar brun din trestie,ananas uscat(7%), piper roz(2%).
Contine substanta uscata de cacao:minim 70%. Poate contine urma de fructe cu coaja lemnoasa (nuci).
Valori nutritionale: Pentru 100g, valoare energetica 2393kJ 572 kcal, grasimi 39.06g din care acizi grasi saturati 30g, glucide 47g din care zaharuri 30g, proteine 8g, sare 0g
Forma de prezentare: 1 tableta de 70g